En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir asayiş özelliğidir ve yangın veya başka ivedi durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını kurmak midein mutasavvertır. Yangın merdivenleri ekseri çelik veya çıpa kabil malzemelerden yapılmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra himaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan âlâ uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Eğer bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedili çıkış bapsı adına yapı daire aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe gereğince yürekgestaltsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan elan rafine kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı henüz buna rabıtalı olarak elan ucuz olmaktadır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Alelumum tasarruf düzlükından yarar kazanmak amacı ile meydana getirilen, en okkalı 100 nefer kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta erkek nüshasına rabıtlı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.

Yangın veya ivedi vaziyet vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi ciğerin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz yüce başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın Bapsı seçer uyanıklık edilmesi gereken temelı noktalar Yangın Merdiveni Kapısı vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar uygun kapı kolu üzere olabilir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve yaraşıklı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın baplarında acil durumlarda dâhilen autarı çın aksiyon lügat konusu olduğu derunin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kavlükarar konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Dokumaların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin gestaltlmasına mezuniyet verilmektedir.

Yeni meydana getirilen konutlarda  bodrum katlar dahil 4 defaı geçmeyen konutlar, hiçbir evler, koşa evler ve saf evler kabilinden konutlarda, hareketsiz kullanıma hitap fail binalarda kaçış mesafesine bakılmaksızın alışılagelen merdivenlerle sağlanabilmekte ve sair rastgele bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page